Control manual

Un mod efficient şi uşor de folosit în cazul luminatoarelor cu funcţie de ventilaţie este utilizarea unui mecanims de deschidere manual, cu şurub şi manivelă. Acest mod de deschidere poate fi utilizat doar în cazul funcţiei de ventilaţie.
sterowanie_1m
Control Pneumatic

Sistemul este activat atunci când dispozitivul declanşator, numit dispozitiv termo-declanşator, furnizat îmreună cu un termofuzibil şi un cartuş de CO2 este declanşat. Temperatura standard de declanşare este de 68°C sau 93°C. Sistemul poate fi declanşat şi manual, prin utilizarea unei unităţi de alarmă centrală cu cartuş de CO2. Conectarea trapelor de fum cu unitatea centrală se realizează prin intermediul ţevilor de cupru de 6mm sau 8mm.
sterowanie_5m
Control Electric

Sistemul este activat automat atunci când oricare senzor de fum sau temperatură conectat la unitatea centrală de alarmă este declanşat. Unitatea centrală este dotată cu baterii reîncărcabile de 24V pentru a menţine voltajul pe parcursul a 24/48 ore pentru întreg sistemul de evacuare a fumului. Sistemul poate fi activat manual utilizând butoanele de alarma. Sistemul electric este un sistem versatil ce permite controlarea atât a funcţiei de evacuare a fumului cât si a celei de ventilare.
sterowanie_3m
Exemplu de aplicaţie pentru trape de fum, trape acces acoperiş şi luminatoare
15gwarancja
COMPONENTE:

  1. Trapă de fum cu control pneumatic sau electric – unghi de deschidere de 140°
  2. Declanşator termic sau senzor de fum în cazul sistemelor electrice.
  3. Centrală de alarmă pentru controlul pneumatic (deschiderea manuală a trapelor de fum)
  4. Sistem pneumatic sau electric 24V.
  5. Trapă de fum cu control electric pentru casa scării – unghi de deschidere de 90° sau 140°
  6. Unitate centrală de control 24V DC
  7. Buton pentru ventilaţie
  8. Buton de alarmă pentru trapele de fum
  9. Detector de fum
  10. Trapă de acces acoperiş
  11. Luminator fix.