Infiintata in 2004 pentru a satisface cererea de executare a lucrarilor de hidroizolare profesionale, Manconfort si-a propus drept obiectiv principal implementarea noilor tehnologii inovationale de profil in tara noastra.

Domeniul primar de activitate al Manconfort sunt lucrarile de hidroizolare efectuate cu maxim de profesionalism si termen rezonabili de executie in conformitate cu cele mai inalte standarde mondiale de calitate.

Cu o echipa tinara, dinamica si calificat tehnic, Manconfort, este pregatita de a va pune la dispozitie experienta acumulata, raspunzind cu promptitudine, seriozitate si profesionalism celor mai exigente solicitari ale clientilor sai.


Gama variata de produse hidroizolante folosita de catre compania nostra mareste durabilitatea lucrarilor executate, oferind o izolare de inalta calitate pentru toata durata de exploatare a сonstructiei.


SERVICII
– Asiguram consultatnta de calitate si inspectii de evaluare
– Oferim servicii de proiectare a sistemelor de hidroizolare
– Efectuam distributia materialelor consumabile
– Executam montaj profesional pentru hidroizolari (Acoperisuri; Fundații; Terase circulabile, necirculabile, verzi; Piscine; Pivnite; Parcari; Rampe; Lacuri artificiale si decorative; Depozite de acumulare a deseurilor; Poduri; Pasaje; Subsoluri; Fatade, Balcoane; Hale industriale; etc.)
– Garantam calitatea si durabilitatea lucrarilor executate pe perioade de 15 ani pentru materiale si 30 ani pentru lucrari

VIZIUNE
Considerata mai putin importanta ca element in estimare costurilor totale ale unei contrucrii, totusi Hidroizolarea este un element vital pentru finalizarea cu brio a proiectului si determina durabilitatea obiectivului.

Intelegem ca clientii nostrii cauta solutii hidroizolante profesionale cu preturi accesibile “testate si durabile in timp”, si ca componenta principala intr-un proiect realizat cu succes, este echipa executanta asemanatoare celei de la Manconfort.

MANCONFORT – LIVRAM CALITATE GARANTATA IN HIDROIZOLARI.