Tigla ICOPAL 3D este un materila unic, cu greutate mica pentru acoperisuri inclinate, produs si furnizat de Grupul ICOPAL. Acesta combina greutatea mica, etanseitatea si fiabilitatea unui acoperis de bitum traditional cu aspectul atractiv al tiglelor ceramice. Granulele minerale colorate creaza un design tridimensional imitand diferite tipuri de tigle.
Materialele hidroizolatoare si armatura folosite pentru producerea sa ne permit sa acordam o garantie ICOPAL privind calitatea de 10 ani.

Avantajele utilizarii tiglei bituminoase ICOPAL 3D:

  • Hidroizolare totala a acoperisului – realizata datorita foii continue de material, rezistenta la zapada sau ploaie.
  • Longevitate fara a necesita lucrari de conservare – obtinuta datorita continutului de armatura compozita din styicla mata armata cu fulgi de sticla, ofera o rezistenta mecanica perfecta la rupere si penetrare,obtinut si datorita bitumului SBS modificat ce confera rezistenta la razele UV si temperaturi scazute.
  • silentiozitate – structura de bitum si latex amortizeaza zgomotul produs de ploaei
  • eficienta mare de acoperire – /mp – detaliile acoperisului (coama, marginile, etc.) sunt de asemenea fabricate din materialul de baza indexul de consum depinde de geometria acoperisului.
  • rezistenta la raspandirea focului – tiglele ICOPAl 3D au clasificare BROOF(t1) Europeana pentru foc. Materialul a fost testa de catre Institutul de Cercetare in constructii din Varsovia.
  • acoperis universal – tigla ICPAL 3D poate fi aplicata pe toate acoperisurile inclinate, ideal pentru renovarea acoperisurilorunde matarialul usoreste necesar.(greutate de aprox 4kg/mp)
  • economie – un anou acoperis sau reconditionarea unui acoperis vechi cu ajutorul tiglelor ICPAL 3D este cu 22-28% mai ieftin decat un acoperis fabricat din tigle metalicesi cu aproximativ 30% mai ieftin decat cel din tigle ceramice.

Țigla Icopal 3D® Are un aspect aparent de țiglă clasică. Este similară cu țigla ceramică și în același timp este 100% impermeabilă, datorită calității membranei bituminoase colorată cu granule produse de Icopal. Un avantaj important față de țigla ceramică este impermeabilitatea mult mai bună.